Direct aan de slag met de meest complete bedrijfsdatabase van Nederland

Zodra je jouw dataset hebt gekocht, wil je direct aan de slag. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom ontvang je datasets die je bij ons koopt niet in één, maar in alle gangbare bestands- & importformaten. Wil je weten welke dat zijn? Lees dan verder of download de demo dataset.

Download de demo dataset Naar de webshop

100

Bedrijfsnaam

1.1m

Website

99.99

Adres

99.99

Coördinaten

2.6m

Telefoon

800k

E-mail

100

KvK nummer

100

SBI codes

100

Org. type

1.6m

Fte (#)

175k

LinkedIn

225k

Twitter

400k

Facebook

100k

Youtube

200k

Instagram

40k

Pinterest

460k

CMS

230k

e-mailprovider

40k

CDN

75k

Webshop

350k

Analytics

110k

Tag Manager

Microsoft Excel, Google Sheets & Apple Numbers

Datasets die je bij ons koopt zijn beschikbaar in de bestandsformaten .xlsx, .csv en .numbers. Deze kan je direct en zonder gedoe openen in jouw favoriete spreadsheet app. En nee; je hoeft niet te kiezen. Je ontvangt ze allemaal in één bundel bij iedere aankoop. Zo kunnen jouw collega's ook direct aan de slag in hún favoriete programma.

Hubspot, Pipedrive, Zoho & Sharpspring

Data importeren in een CRM is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Voor ons wel! Daarom kennen we de importprocessen van alle populaire CRMs er zorgen we ervoor dat jouw dataset soepel jouw CRM in rolt. Importtemplates voor Hubspot, Pipedrive, Zoho en Sharpspring worden altijd kosteloos meegeleverd, dus je kan onze datasets zelfs gebruiken om verschillende CRMs te testen en met elkaar te vergelijken!

Gericht adverteren op LinkedIn

Effectief en kostenefficiënt adverteren begint bij een scherpe doelgroep definitie. Als B2B organisatie maakt LinkedIn dit extra makkelijk voor je. Door jouw "targets" (bedrijven in jouw doelgroep) te uploaden, worden advertenties alleen getoond aan medewerkers van dié bedrijven. Zo bespaar je direct op je advertentiekosten en weet je zeker dat leads in je doelgroep vallen. Wil je dat ook? Met het meegeleverde importbestand kan je direct beginnen.

Naar de webshop