Hoe werkt de meest complete bedrijfsdatabase van Nederland?

Bedrijfsnaam, KvK-nummer, contactgegevens, website, vacatures, reviews, Social Media kanalen, SEO, marketing tools en zelfs CRM-systeem dat wordt gebruikt; wij kennen de 2.9+ miljoen Nederlandse bedrijven als geen ander. Wil je weten hoe dat kan? Lees dan snel verder, maar download eerst de demo dataset om te ontdekken wat het eindresultaat voor jou kan betekenen.

Download de demo dataset Naar de webshop

100

Bedrijfsnaam

1.1m

Website

99.99

Adres

99.99

Coördinaten

2.6m

Telefoon

800k

E-mail

100

KvK nummer

100

SBI codes

100

Org. type

1.6m

Fte (#)

175k

LinkedIn

225k

Twitter

400k

Facebook

100k

Youtube

200k

Instagram

40k

Pinterest

460k

CMS

230k

e-mailprovider

40k

CDN

75k

Webshop

350k

Analytics

110k

Tag Manager

Non-stop datacollectie in openbare databronnen

Waarschijnlijk wist je het al lang, maar alles wat jij nodig hebt voor jouw data-gedreven sales- & marketingstrategie staat gewoon online. Maar niet op één plek. Een deel vind je bij de KvK, een deel op LinkedIn of Indeed en weer een ander stukje van de puzzel vind je alleen op de website van het bedrijf dat je onderzoekt. Met de hand is daar geen beginnen aan. Maar onze digitale robots kunnen het als geen ander. Al 15 jaar houden ze miljoenen websites scherp in de gaten en leggen alles wat van waarde is vast. Met deze ruwe data gaat ons algoritme vervolgens aan de slag.

Next-level matching & gegevensvalidatie

Alle data die onze digitale robots online verzamelen komen bij ons binnen als miljarden losse puzzelstukjes. Sommige zijn oud, sommige beschadigd en sommige zijn exact gelijk aan anderen. Kan je het je voorstellen? Hoe schep je orde in die chaos? Je begrijpt het al; dat is geen mensenwerk. Ons algoritme beoordeelt, vergelijkt en structureert ieder puzzelstukje en geeft alleen betrouwbare, actuele data door aan onze database. Honderden keren per seconde!

Corporate kwaliteit voor het Nederlandse mkb

Iedere ervaringsdeskundige zal het je vertellen: je bent knettergek als je als B2B-organisatie niet profiteert van een data-gedreven sales- & marketingaanpak. Maar tot voorkort konden alleen de grote jongens dat betalen. Daarom ontwikkelden we samen met hen onze algoritmes, onze database en talloze streams, koppelingen, dashboards en rapportages. En nu bieden we onze expertise ook aan jou aan. Met betaalbare datasets die je direct kan gebruiken om jouw sales- & marketingproces te stroomlijnen.

Meer dan 2,5 mln omzet? Vraag onze klantenservice naar onze maatwerkoplossingen.

Naar de webshop